Rólam

Bagoly Anita vagyok.

25 éve foglalkozom társadalombiztosítással, melyből több mint 13 évig pénzbeli ellátási szakterületen voltam vezető beosztásban.

Sokszor tapasztaltam és tapasztalom ma is, hogy a jogszabályok rengetegében nehezen igazodnak el azok, akik gyermeket vállalnak, betegek esetleg munkahelyükön balesetet szenvedtek vagy éppen munkaügyi per részesei.

A köznyelven forgó sok mozaiknév – CSED, GYED, GYES, GYET, THGYS, TGYÁS, GYÁS, GYÁP, TP, BTP — azonos csengésük miatt gyakran megtévesztőek.

Lehet, hogy családotokban, ismeretségi körötökben is előfordult, hogy önhibátokon kívül nem a legmagasabb összegben járó ellátást igényelték meg, így akár hónapokon, éveken keresztül is a család alacsonyabb költségvetésből volt kénytelen megélni.

Kétgyermekes anyukaként is tudom, hogy a számtalan internetes oldalon megtalálható általános tájékoztatók legtöbb esetben egyszerűen nem segítenek. Túl általánosak és személytelenek jogi nyelvezetük miatt nehezen érthetőek. Az állandóan változó jogszabályok halmaza tovább bonyolítja a helyzetet

Vallom, hogy nincs két egyforma élethelyzet.  Arra vállalkozom és egyben küldetésemnek is tekintem, hogy a pénzbeli ellátási lehetőségekről személyre szabottan, mindenre kiterjedően, részletes tanácsokat adjak. Ezen a szakterületen megszerzett tudásommal, tanácsadóként azon dolgozom, hogy minden ügyfelem megkapja a neki járó legjobb ellátást, a lehető legmagasabb összegben.

Nem titok: a szakmám egyben a hobbim is.

Szerencsés ember vagyok, hogy azzal foglalkozhatom, amihez értek, amihez végzettségem van, és amit szeretek csinálni. SEGÍTENI!

Egyszerű a képlet: KERESS MEG — SEGÍTEK — ÍGY, A LEHETŐ LEGMAGASABB ELLÁTÁSHOZ JUTSZ!