Szakmának

Tisztelt Cégvezetők!

 Előadásaim résztvevői, illetve a társadalombiztosítási ügyintézői tanfolyam hallgatói az elmúlt években többször fordultak hozzám azzal a kérdéssel, kéréssel, hogy a társadalombiztosításhoz kapcsolódó munkáltatói, illetve kifizetőhelyi feladatok ellátása során tanácsadásra lenne szükségük.

Mára már kialakult az a tevékenységi kör, melyben tanácsadóként, illetve szakértőként akár az Ön cégének a munkájában is segíteni tudok!

Amiben segítek:

  • hogyan lehet megvalósítani a társadalombiztosításhoz kapcsolódó munkáltatói feladatokat a gyakorlatban az Ön cégénél, illetve egyáltalán megvalósulnak-e Önöknél a jogszabály által előírt eljárások,
  • társadalombiztosítási kifizetőhely indulása előtti feladatokat részletesen egyeztetjük,
  • ott vagyok az első lépéseknél mikor már a kifizetőhelyi feladatok élesben elindulnak,
  • a mindennapi munka során felmerülő kérdéseket átbeszéljük, akár a helyszínen, akár telefonon,
  • ellenőrzéseket megelőzően átnézem a hatóság által kiválasztott iratanyagokat,
  • új jogszabályok gyakorlati alkalmazásához előadást tartok a helyszínen,
  • egyedi kérdésekben segítséget nyújtok.

Természetesen minden munkáltatónak más és más segítségre lehet szüksége, így akár a fentiek közül egy feladatra is vállalok megbízást, vagy olyan feladatra is szüksége lehet, melyet nem talál a felsorolásban.

Tanácsadói, illetve szakértői tevékenységemet eseti, határozott idejű, vagy határozatlan idejű megbízási szerződés alapján végzem.

Eseti megbízás esetén tanácsadói díjam 40.000,- ft/ óra

Amennyiben nem az eseti megbízást választja, úgy díjazásomat az első személyes találkozásunk során egyeztetjük. Az ár attól függ, hogy az Ön cégének mely szolgáltatásomra, illetve milyen időtartamra lenne szüksége.

Egy olyan szolgáltatást ajánlok Önnek, melynek igénybevételével minimálisra csökkentheti a helytelen eljárások kockázatát, azaz elkerülhetővé válik a hatóság büntetésének kiszabása.