Tanácsadás menete

Tanácsadás menete

A tanácsadás igénybevételéhez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot. Ez nem jelent regisztrációt, kizárólag arra szolgál, hogy elő tudjam készíteni a konzultációt. Ha nincs kedved, vagy lehetőséged levelet írni, úgy keress telefonon, hogy időpontot egyeztessünk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Számlázási név (kötelező)

Számlázási cím (kötelező)

Telefonszám/Mobil (kötelező)

Tanácsadás típusa (kötelező)

Megfelelő időpont (kötelező)

Kérlek, írd le röviden a problémád! (Minél részletesebb az ismertetőd annál hatékonyabban és gyorsabban tudok tanácsot adni. Így Neked is kevesebb idődbe és pénzedbe kerül.)

Amennyiben a tanácsadás létrejön, úgy az e-mail elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Leveled beérkezését követően felveszem veled telefonon, vagy e-mailen a kapcsolatot és egyeztetünk egy számodra is megfelelő időpontot.

Amennyiben megrendeléseddel / emaileddel kapcsolatban nem kapsz visszajelzést 2 munkanapon belül, kérlek, keress meg az alábbi telefonszámon!

Telefon: 06-30-519-0905

A tanácsadás díjáról a számlát megkaphatod:

  • személyesen
  • postai úton